Menu
010-2929308 Maandag tot en met Vrijdag van 9 :00uur tot 15:00uur contact@rhamma-ah.nl

Wie wij zijn

Rhamma-Ah Stichting staat klaar voor iedereen die psychische, relationele of sociale hulp nodig heeft. Onze deur staat dan ook wijd open om u de passende hulp te bieden.

Team

Wij van Rhamma-Ah werken met toegewijde professionals en betrokken vrijwilligers die hun werk met passie uitvoeren. Deze vrijwilligers zijn voortdurend bezig met trainingen en cursussen om u de beste zorg en hulp te bieden.

Wij worden in ons werk vaak ondersteund door zorgzame stagiaires. Deze stagiaires worden klaargestoomd om in de toekomst goede hulpverleners te zijn.

Missie

Op een toegankelijke, transparante en waardige manier hulp en zorg bieden aan kwetsbare mensen in de Nederlandse samenleving. In deze hulpverlening is het voor ons belangrijk om samen met de doelgroep de hulp vorm te geven. Wij bemoedigen en ondersteunen het bouwen van een netwerk om deze kwetsbare mensen heen. Op deze manier wordt er een zelfstandige community gebouwd waar mensen naar elkaar omzien. Rhamma-Ah werkt daarom ook samen met diverse (religieuze) organisaties en andere netwerken.

Visie

Onze visie is om een samengesteld team van gepassioneerde en gedreven professionals en vrijwilligers/ervaringsdeskundigen met hun veld van expertise te vormen. Die vanuit hun hart, onder de naam van Rhamma-Ah met de kwetsbare doelgroep aan de slag gaat. Van mens tot mens. Ongeacht religie, ras, geaardheid en culturele achtergrond